Zodyak işaretleri terk edildiğinde ne yapar?

Koç – Terk edilmiş Koç, mümkün olan en kısa sürede yeni bir sevgili bulacaktır. Bu konuda iyiler. Bunun seni üzmesine izin verme çünkü onların doğası bu. Amaçları, sizi nasıl etkilediğini öğrenmektir. İlişki bittikten sonra yeni bir yolculuğa çıkmayı severler. Bu eylem, sevgisine güvensizliğe neden olabilir. Ama onlar için ilişki bittiğinde geçmişle yaşamanın bir anlamı kalmıyor.

Boğa – kesinlikle vazgeçemez. Sevdiği insanların sadece kendisine ait olduğunu düşünür. Ayrıldığı kişiler, asla arkadaş kalamayacak kişilerdir. Ondan ayrılırsanız, onu sevmediğinizden emindir ve geri dönme ihtimaliniz varsa kesinlikle kabul edemez. Ama başka birine aşık olamaz, aşık olsa bile bu uzun zaman alacaktır.

İkizler – terk edilmiş İkizler yoluna devam edebilir. Size arkadaş olmayı teklif etse bile soğuk davranabilir. Ona değer vermediğinizi düşünürse hakkınızda dedikodu bile yapabilir. Şunu kesin bil ki, ayrılık haberini herkese yayar. İkizler, bir ayrılıktan sonra en hızlı toparlanabilen burçtur.

Yengeç burcu – felaket… Yengeçler gerçekten seviyorsa ayrılığı kabul edemezler. Odada gözyaşları içinde oturur ve onu terk eden kişinin resmine bakar. Kendisine yazılan tüm mektupları yeniden okur. Falcılara gidin ve tekrar birlikte olup olmayacağınızı öğrenin. Dışarıdan sakin görünse de kalbinde kara kan akıyor… Gilzi numaralardan arıyor sesini dinliyor. Ancak bu sürenin ne kadar süreceği belli değil. Yani kısa sürede akıllarına gelebilirler.

Aslan – birkaç hafta ağlayabilir ve gözyaşı dökebilir. Ama sonra sevdiği ve hak ettiğini düşündüğü biri olursa her şeyi unutur. Eski sevgilisini bu kadar çabuk unuttuğuna pişman olur. Yeni bir sevgili bulduktan sonra kendini cennetin 7. katında hisseder. Terk edildiğinde çektiği acıyı kimsenin görmesini istemez. Çünkü Aslanlar egosu yüksek insanlardır. Bu nedenle ayrılanın kendisi olduğunu bile söyleyebilir.

Başak – Terk edilmiş Başak gece gündüz bunu düşünür ve terk edilme sebebini araştırır. Ayrılık onu kötü hissettirse de soğukkanlı davranır. Objektiftir ve ilişkinin neden bittiğine dair mantıklı nedenler bulabilir. Hatta hatanın sadece karşı tarafta olduğuna kendini inandırır.

Terazi – terk edilmiş bir Terazi yaklaşık bir hafta ağlar. Daha sonra intikam almak için yeni bir sevgili arayışına girer ve herkesten ayrılır. Yalnız kalmaktan nefret eder. Terkedilmiş Terazi 4 ayak üzerinde durabildikleri için endişelenecek bir durum yoktur.

Akrep – ondan ayrılmak istiyorsan, bu kararı sadece o verecek şekilde yapmalısın. İlişkinizi yavaş yavaş soğutun. Onu incitirsen, intikam alabilir. Elbette bu tüm Akrepler için geçerli değil. Hepsi intikam almıyor ama aklından geçiyorlar. Seni geri kazanmak için gururunu bile kırabilir. Bir Akrep terk edilirse, tekrar sevmesi pek olası değildir. Kalbinin kapılarının sonsuza dek kapandığını ilan eder.

Yay – Terk edilmiş bir Yay, hızla başka birini bulacaktır. Her şey bittiğinde ağlamanın bir anlamı yok. Hayatın ona daha iyi bir insan vereceğine inanıyor. O istemediği sürece asla yalnız değildir.

Oğlak – her şey yolundaymış gibi davranabilir. Sakin görüntüsünün altında üzgün ve duygusal bir insan yatıyor. Tedbirli olduğu için yeni bir ilişkiye başlaması için uzun bir zamana ihtiyacı vardır.

Kova – çevresinde onu avlayabilecek bir sürü arkadaş var. Haftalarca oturup ağlamasını beklemeyin. Yeni bir sevgili aramıyor ve arkadaşlarıyla eğlenmeyi tercih ediyor.

Balık – haftalarca ağlayacak. Onunla vedalaştıktan sonra koşarak oradan uzaklaşın. Balık, kendisini terk eden kişiye terk edilme sebebini soracaktır. Hatta sizi geri kazanmak için arkadaşlarınızdan sizinle barışmalarını bile isteyebilir. Bunun olası olmadığını bilmesini sağlamalısınız. Aksi takdirde sizi takip etmeye devam edecektir.